FIFA08 OnLine Community - pravila foruma

Go down

FIFA08 OnLine Community - pravila foruma

Postaj  Mistrinho7 on ned pro 02, 2007 7:18 pm

Općenita pravila i preporuke za korištenje foruma:

- Poruke moraju biti čitko napisane. Bitna su velika slova, interpunkcija, pravilna gramatika, što manje slenga. Pišite ih kao da pišete pismo ili e-mail.

- Kada započinjete neku novu temu, pokušajte što jasnije napisati vaše misljenje, kako drugi ne bi morali razmišljati što ste zapravo željeli reći.

- Kod odgovaranja na neki post, citirajte dio poruke na koji odgovarate u svom tekstu kako bi rasprave bile što jasnije i preglednije.

- Prije postavljanja pitanja, provjerite da se o tome već nije pričalo na forumu. čest je slučaj da novi korisnici, odmah po registraciji postave neko često postavljano pitanje i zbog toga im poruka bude obrisana. Koristite sistem pretrage po ključnim riječima kako biste provjerili da li se o nekoj temi već diskutiralo na forumima. Provjerite pretražujete li točan forum, ili pretražite sve forume odjedanput.

- Poruka mora imati veze sa temom foruma u kojem pišete! Nemojte skretati diskusiju u pogrešnom smjeru. Poruke koje nisu tematski vezane na taj dio foruma ili raspravu biti će obrisane ili preseljene tamo gdje pripadaju.

- Nemojte ostavljati poruke osobne prirode, kao ni poruke koje započinju s 'Ima li koga?', 'Gdje ste?'... Nemojte pisati poruke bez konkretnog sadržaja, tek da bi ste i vi nešto rekli.

- O vrijeđanju, omalovažavanju, uznemiravanju i sl. valjda netreba govoriti. Poštujte sve članove foruma i ne vrijeđajte ih na osobnoj razini - možete kritizirati jedino njihove postupke.

- Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus i ostale ilegalne sajtove i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje.


Svi postovi koji nisu u skladu s pravilima biti će obrisani s foruma.

Ostalo:

- Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih avatara (sličica koje predstavljaju članove) nije dozvoljeno. Veličina sličice može biti max. 150x200 (do 64 kb)

- Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih potpisa (signaturea) nije dozvoljeno. Veličina signaturea (slikovnog) može biti (ni manje ni više) SAMO 400x100. U potpisu smijete držati najviše 4 reda teksta (bez slike) , uključujući i prazne redove, gdje veličina fonta ne smije prelaziti veličinu fonta kojom su prikazani postovi na forumu.

Ukoliko nešto nije jasno, na usluzi vam stoje moderatori i administratori!

Hvala na razumjevanju!
avatar
Mistrinho7
Site Administrator
Site Administrator

Broj postova : 21
Age : 24
Mjesto: : Babina Greda,HR
Registration date : 02.12.2007

Korisnički profil http://www.fifa08online.co.nr

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.