Upute Za Igranje Preko Hamachia!!!

Go down

Upute Za Igranje Preko Hamachia!!!

Postaj  Mistrinho7 on ned pro 02, 2007 6:38 pm

SVI KOJI ŽELE IGRATI PREKO HAMACHIJA

Na ovoj se stranici može skinuti Hamachi, dakle, skinite ga.
Zatim instalirajte, i uključite ono "disable vulnerable services" kada vas upita kod instalacije za security. Kad ste instalirali, pokrenite Hamachi, i kliknite na onaj veliki gumb za logon. Tražit će vas da upišete svoj nickname, nadimak koji ćete koristiti kod spajanja na druge mreže i pokretanje svojih. Kada ste to upisali, kraj gumba imate Networking Menu gdje možete birati da pokrenete vlastitu mrežu ili se pridružite nekoj. Ja sam već otvorio mrežu tako da ako netko želi igrati protiv mene, neka se priključi na moju mrežu, kliknete na Join network i upišete:

Network: fifa08-league08
Password: online

Nakon toga, uđete u Fifu, idete na Game Modes, odaberete Multyplayer, pa morate pod Machine Name unesti svoj nadimak, i odaberete Direct IP. Zatim morate odabrati New i upisati pod Name ime korisnika s kojim zelite igrati utakmicu (npr. ako hocete igrati protiv mene napisete Mistrinho), a pod IP upisete IP adresu koju taj korisnik ima (možete je pročitati u Hamachiju, pokraj imena korisnika je, npr. moja adresa je 5.36.136.1), stisnete OK i tada vam se taj korisnik pojavi u popisu usera sa desne strane. U tu listu možete si staviti više korisnika s kojima namjeravate igrati utakmice, tako da su vam pri ruci i ne morate ponovno upisivati posebno IP adresu (sve po istom principu kako je objašnjeno). Kada ste ubacili željene korisnike kliknete na ime korisnika s kojim ste se dogovorili da želite igrati utakmicu (tada boja slova mora prijeći iz crne u narančastu). Kada ste označili korisnika morate kliknuti na Host ili na Connect, ovisno o tome kako ste se dogovorili, tko hosta a tko se connectira. Ako se kojim slučajem pojavi poruka Connection Failed (što se zna često dogoditi), samo kliknite na OK i opet klikajte na to tako dugo dokle god se ne spojite s korisnikom. Kada vam se pojavi meni u kojem možete birati klubove za igru, znači da ste se spojili. Postavite si momčad i možete igrati! Sretno!

NAPOMENA: Najidealnije bi bilo kada bi oba korisnika imala originalnu databazu Fife, tj. da nijedan patch nemaju instalirani na njoj jer se inače znaju dogoditi konflikti s bazom i ne može se igrati utakmica. A kada oba korisnika imaju istu database, sve mora raditi bez problema.

Preuzeto sa CroFC.Net! Hvala R10!

_________________
avatar
Mistrinho7
Site Administrator
Site Administrator

Broj postova : 21
Age : 24
Mjesto: : Babina Greda,HR
Registration date : 02.12.2007

Korisnički profil http://www.fifa08online.co.nr

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.